Kaymakam kazada yaralandı

Kaymakam Hasan Meşeli'nin kullandığı otomobil, Edirne'nin İpsala İlçesi'nde telefon direğine çarptı. Kazada, kaymakam Meşeli ile anne ve babası ve komşusu yaralandı

KAZA, saat 22.15 sıralarında, Kırklareli'nin Pehlivanköy İlçesi İpsala İlçesi'ne bağlı Hacı Köyü'nde meydana geldi. Keşan İlçesi'ne bağlı Beyendik Beldesi'nden Hacı Köyü yönüne giden Hasan Meşeli yönetimindeki 39 NU 823 plakalı otomobil, girdiği virajı alamayınca yol kenarındaki telefon direğine çarptı. Kazada, Kırklareli'nin Pehlivanköy İlçesi Kaymakamı olan sürücü Meşeli ile yanındaki annesi Saadet ve babası Raif Meşeli ile komşusu Seval Akkaya yaralandı.
Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

25 Mar 2017 - 08:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber