Karpuz yüklü kamyon 2 araca çarptı: 7 yaralı

Bursa’da, karpuz yüklü kamyonun kontrolünü kaybederek 2 araca çarpmasıyla 7 kişi yaralandı. Kazadan yaralı kurtulan kamyon şoförünün ‘araçta yeğenim kaldı demesi üzerine’ ekipler saatlerce kayıp yeğeni aradı

EDİNİLEN

bilgiye göre, Ankara-Bursa kara yolunun Bursa istikametinde seyreden Suphi Yılmaz kontrolündeki 33 DN 137 plakalı karpuz yüklü kamyon, Kestel ilçesi Barakfakih Mahallesi’nde, Murat Yazıcı kontrolündeki 16 PD 819 plakalı minibüse arkadan çarptı. Daha sonra kontrolden çıkan kamyon karşı şeride geçerek şoförlüğünü İsmail Akça’nın yaptığı 60 TN 398 plakalı otomobile çarptıktan sonra yoldan çıkarak tarlaya düştü. Kazada, minibüsün içindeki şoför Murat Yazıcı ve Münevver Yazıcı, otomobildeki şoför İsmail Akça, Ecem Orakçı, Emirhan Akça ve Sıdıka Akça hafif yaralandı. Hurdaya dönen kamyonun sürücüsü Suphi Yılmaz ise ağır yaralandı.

Kaza sonrası, olay yerine Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri (UMKE), 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra, ambulanslarla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Muradiye Devlet Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kamyon şoförü Yılmaz, yardım görevlilerine “yeğenim de yanımdaydı” deyince, bütün ekipler olay yerinde kayıp yeğeni aramaya koyuldu. Hurdaya dönen kamyonun içine bakmak isteyen itfaiye ekiplerinin de çabaları yetersiz kaldı. Sonradan gelen vinç yardımıyla kamyon kaldırıldığında kayıp yeğen bulamayınca tarlada ve tarlanın kenarındaki kanalda arama başlatıldı. Ancak, 2 saate yakın süren aramanın ardından Yılmaz’ın bahsettiği kişiye ulaşılamadı. Şoförün şok halinde olduğu ve yeğenin de kamyonda olduğunu şoktayken söylediği belirtiliyor.

05 Eyl 2015 - 08:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber