Kale Endüstri Holding'e silahlı saldırı

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çevik, yakın zamanda işten çıkarılan bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu ağır yaralanan Çevik, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı

OLAY,

saat 16.00 sıralarında Güngören Atatürk Caddesi Başaklı Sokak’ta bulunan Kale Endüstri Holding’in merkez binasında meydana geldi. İddiaya göre, Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler Koordinatörü Mehmet Çevik (47), yakın zamanda işten çıkarılan bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralan Çevik, sağlık ekipleri tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Çevik’in hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Holding binasının güvenlik kamera görüntüleri inceleme altına alınırken, kaçan saldırganın yakalanması için başlatılan soruşturma sürüyor.

KALE ENDÜSTRİ HOLDİNG’TEN SİLAHLI SALDIRI AÇIKLAMASI

Kale Endüstri Holding, İcra Kurulu Üyesi Mehmet Çevik’in uğradığı silahlı saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, silahlı saldırının iş akdi sona erdirilen bir çalışanın geçirdiği cinnet sonucu meydana geldiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada; “Grubumuz Kale Endüstri Holding’in değerli İcra Kurulu Üyesi Mehmet Çevik, 1 Ekim 2015 Perşembe günü öğleden sonra iş akdi feshi kendisine tebliğ edilen bir çalışanımızın maalesef cinnet geçirmesi neticesinde silahlı saldırıya uğramıştır. Çevik, acilen kaldırıldığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çok kıymetli doktorları tarafından ameliyata alınmıştır. Ameliyatı başarıyla tamamlanan Çevik, yoğun bakım ünitesinde tedavi altındadır” denildi.

02 Eki 2015 - 10:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber