Kahveye silahlı saldırı: 2 yaralı

Adana'da otomobille gelen kimlikleri henüz belirlenemeyen kişilerin tabanca ve pompalı tüfekle kahvehaneye düzenlediği saldırıda, 2 kişi yaralandı

OLAY, saat 01.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Bahçelievler Caddesi'nde meydana geldi. Otomobille gelen kişilerin, tabanca ve pompalı tüfekle kahveye hedef gözetmeksizin ateş açtı. Saldırıda, kurşunların isabet ettiği 17 yaşındaki Ferhat Balıkçı ile  23 yaşındaki Orhan Aydemir  yaralandı. Saldırganlar, geldikleri otomobille Bahçelievler Caddesi yönünde kaçarken, ihbar üzerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Ambulanslarla hastanelere kaldıralan yaralılar tedavi altına alınırken,yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

28 May 2017 - 09:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber