Kahreden haber geldi! 2 küçük kardeş...

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde evde çıkan yangında dumandan zehirlenen 4 yaşındaki Aleyna ile kardeşi 3 yaşındaki Şehmuz Korkmaz dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti.

OLAY, Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. Sera işlerinde çalışan 27 yaşındaki Abdullah Korkamaz ve 25 yaşındaki Gülizar Korkmaz çiftinin evde olmadığı sırada sabah saatlerinde soba borusuna takılan kurutma telinde asılı bulunan kıyafetlerden birisinin düşmesi sonucu yangın çıktı. Çıkan dumanı fark ederek hemen eve giden çift, içeriye girdiklerinde tutuşan kıyafeti söndürerek çocukları Aleyna ve Şehmuz'u baygın halde dışarı çıkarttı. Vatandaşların da yardımıyla Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülen kardeşler yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı. Evdeki yangın söndürülürken dumandan zehirlenen kardeşlerin cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderilip soruşturma başlatıldı.
2 çocuğunu duman zehirlenmesinden kaybeden baba Abdullah Korkmaz, "Serada çalışırken evden çıkan dumanları fark edip eve koştuk. Sobanın üzerindeki kumaş parçası yanarak küçük bir yangın çıkmıştı, evi ise duman sarmıştı. Çocukları baygın bulduk buraya yetiştirdik. Maalesef her ikisini de kaybettik" dedi.
 

03 Ara 2016 - 13:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber