Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, son bir yıl içerisinde yaptığı 96 operasyonla uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı. Operasyonlarda yakalanan 131 kişi hakkında adli işlem başlatıldı

SAKARYA İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzuru için emniyet ve asayişin sağlanması faaliyetlerine aralıksız olarak devam ederken, toplumu, çevreyi ve özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu ile mücadelesini de sürdürüyor.
Son bir yıl içerisinde yapılan 96 operasyonda, 2 bin 946 gram kokain, 5 bin 695 adet Extacy hap, 86 bin 644 gram Kubar Esrar, bin 740 gram Bonzai Maddesi, 15 bin 70 Kök Kenevir Bitkisi ve 408 gram Kenevir Tohumu ele geçirildi. Olaylarla ilgili yakalanan 131 kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.

27 Haz 2016 - 17:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber