Jandarma karakoluna havanlı saldırı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Şapatan Jandarma Karakolu ve üs bölgesine PKK üyeleri tarafından havanlı saldırı düzenlendi

OLAY

saat 14:00 sularında ilçe merkezinden 10 kilometre uzaklıkta meydana geldi. Şemdinli-Yüksekova kara yolu üzerindeki Şapatan Jandarma Karakoluna bir grup PKK'lı uzun namlulu silahlar ve havanla saldırı düzenledi. Yapılan saldırıya asker anında karşılık verirken Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı topçu birlikler teröristlerin olduğu hedefleri ateş altına aldı. Yaşanan çatışma ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

23 Eyl 2015 - 18:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber