İzinsiz gösteri yapmak isteyen grup gözaltına alındı

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyesi bir grup izinsiz gösteri yapmak isteyince gözaltına alındı

OLAĞANÜSTÜ Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan KHK'larla kamu görevinden ihraç edilen KESK üyesi bir grup, Aydın Kent Meydanın da 'İşimi geri istiyorum' sloganıyla eylem yapmak üzere pankart asıp basın açıklaması yapmak istedi. Daha önceden olay yerinde tedbir alan polis ekipleri, izinsiz olduğu gerekçesiyle eyleme müdahalede bulundu.
KESK üyeleri eylemde ısrar edince, polisin müdahalesiyle grup ekip araçlarına alınarak emniyete götürüldü. Konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

26 Mar 2017 - 13:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber