İtfaiye ekibi sokağa giremeyince ortalık karıştı

Bursa’da, bir kıyafet mağazasında çıkan yangına müdahale için gelen itfaiye ekipleri, tente sebebiyle sokağa giremeyince ortalık savaş alanına döndü

OLAY, merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Erenler Sokağında meydana geldi. Akşam saatlerinde bir kıyafet mağazasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, bir lokantanın tentesi yüzünden yangın olan sokağa giremedi. İtfaiyenin sokağa girememesiyle kıyafet mağazasının sahibiyle lokantanın işletmecisi arasında tartışma başladı. İddiaya göre oralı olmayan mağaza sahibine, çevredeki esnaf saldırmaya başladı. Olay üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Gerginliğin artması üzerine çevik kuvvet ekibi gönderildi. Sokağa gelen ekipler, lokantanın önünde barikat kurarak olası bir saldırının önüne geçti. Ardından küçük itfaiye araçları sokağa gelerek mağazadaki yangına müdahale etti. Dört itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.  

17 Oca 2016 - 11:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber