İmam, iki karısı ve dört çocuğuyla ölüme gitti

Şanlıurfa’da, imam Ömer Kaya, oğlunun düğününden sabah namazı için aracıyla camiye yetişmek isterken, TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada, imam ile yanındaki resmi nikahlı eşi, dini nikahlı eşi ile 4 çocuğu öldü

SURUÇ Ali Gökmen Camii imamı 7 çocuk babası Ömer Kaya, resmi nikahlı eşi Zeliha ile akrabası olan dini nikahlı eşi Ayşe Kaya ile birlikte en büyük oğlu Mahmut’u önceki gece evlendirdi. Çift için Suruç ilçe merkezinde mevlit okutularak düğün yapıldı. Gece geç saatlerde biten düğünün ardından Kaya ailesi fertleri, oğulları Mahmut ile gelinlerini gece 63 FE 321 plakalı hafif ticari araçla, Şanlıurfa kent merkezindeki evlerine götürdü.
Yeni evlenen Mahmut Kaya, babası ile öz ve üvey annesi ile kardeşlerine, geceyi birlikte geçirme teklifinde bulundu. Ömer Kaya oğlunun bu teklifini, çiftin ilk geceleri olması, hem de görev yaptığı camiye sabah namazına yetişmesi gerektiğini belirterek kabul etmedi. Ömer Kaya, daha sonra 2 eşi ve 4 çocuğu ile birlikte yeniden Suruç’a dönmek üzere yola çıktı.
Hurdaya döndü
Sabah namazına yetişmek isteyen Ömer Kaya ve ailesinin olduğu araç, saat 03.00 sıralarında Suruç’a birkaç kilometre uzaklıktaki Aligör Mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen İbrahim Deveci yönetimindeki TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle TIR’ın ön bölümünde hasar oluşurken, hafif ticari araç ise hurda yığınına döndü. Demir yığınına dönen araçta sıkışan Kaya ailesi fertleri, itfaiye ve kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Ancak, araçtan çıkarılan sürücü Ömer Kaya (50), resmi nikahlı eşi Zeliha (48), dini nikahlı eşi Ayşe (32), çocukları Bünyamin (20), Recep (12), İbrahim (10) ve Osman Kaya’nın (7) yaşamını yitirdiği saptandı.

26 Tem 2016 - 09:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber