Hastanede ‘alarm’ paniği

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun geçen haftalarda hizmete açtığı Van Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ile Kardiyovasküler Cerrahı (KVC) Hastanesinde içilen sigaradan dolayı yangın alarmının devreye girmesi hasta ve yakınları arasında korkuya neden oldu

SAĞLIK Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Van’da hizmete sunulan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı gerçekleştirilen Van Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ile Kardiyovasküler Cerrahı (KVC) Hastanesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler sigara içti. Kapalı mekanda içilen sigaradan dolayı yangın alarm sistemi devreye girince panik yaşandı. Bir anda herkesin hastaneyi boşaltarak acil çıkış kapılarına doğru ilerlemeleri istenirken, hastalar ve yakınları kısa süreli korku yaşadı. Hastane önünde toplanan vatandaşlar meraklı bakışlar içerisinde beklerken, hastane yetkilileri yangının nereden çıktığını tespit etmeye çalıştı.
Yapılan incelemede hastanenin hiçbir yerinde yangın çıkmadığı tespit edilirken, kişi ve kişilerin sigara içmesinden dolayı akıllı hastanenin yangın alarmının devreye girdiği belirtildi. Olumsuz bir durumun olmadığının açıklanmasının ardından hasta yakınları tekrar içeri girerek, işlemlerine devam etti.

23 Mar 2016 - 13:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber