Hastane çatısında intihar girişimi

Kağıthane’de sağlık sorunları yaşayan bir kişi, bir hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Polisin yaklaşık bir saatlik çabasıyla ikna edilen şahıs çatıdan indirildi

Olay, akşam saatlerinde 6 katlı Okmeydanı Ağız Diş Sağlığı Hastalıkları Hastanesi’nin çatısında meydana geldi. İddiaya göre, simitçilik yaptığı ileri sürülen İbrahim A. adlı şahıs, sağlık problemleri nedeniyle Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi olmak için gitti. Tedavi edilmediği gerekçesi ile sinirlenen A., aynı cadde üzerinde bulunan Ağız Diş Sağlığı Hastalıkları Hastanesi’nin çatı katına çıkarak intihar teşebbüsünde bulundu. İntihar etmek isteyen İbrahim A.’yı gören görevliler, olayı polis ve itfaiye ekiplerine ihbar etti.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, şahsın atlama ihtimaline karşı yere hava yastığı açtı. Bu sırada polis ekipleri şahsi ikna etmek için uzun süre uğraştı. Çevredeki vatandaşların yaşananları cep telefonlarıyla kaydetmesi dikkat çekerken, polisin yaklaşık bir saatlik çabası ile ikna edilen şahıs çatıdan aşağı indirildi. Simit tezgahı ile birlikte polis otosuna bindirilen İbrahim A., ifadesi alınmak üzere Çağlayan Polis Merkezi’ne götürüldü.

10 Eyl 2015 - 21:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber