Hamile diye gitti lösemi çıktı

Eşi Vedat Elsiz ile kızları 7 yaşındaki Ecrin’e kardeş getirmeyi düşünüp korunma ilaçlarını bırakan Özlem Elsiz, yaşamını bir anda altüst eden kötü haberi yaklaşık 6 ay önce aldı

ADETİNDE gecikme olunca gebe kaldığı düşüncesiyle sevinç içinde doktora başvuran Elsiz, hamile değil lösemi olduğunu öğrendi. Kemoterapi süreci başladı. Hematolog Prof.Dr. Gürhan Kadıköylü, kemik iliği kök hücre nakli kararı aldı.

 

İki donör bulundu

6’sı kız 7 kardeşe sahip Özlem hanım, bu bakımından çok şanslı olmasına karşın hiçbiri verici olamadı. Kardeşler sosyal medya üzerinden TÜRKÖK’e bağış çağrısı yaparken Özlem Elsiz’in çığlığı geniş kitlelere ulaştı. Şans Özlem Elsiz’in yüzüne güldü ve tam uyumlu bir değil, iki donör bulundu. Nakil geçen 29 Ocak’ta gerçekleşti. Nakil öncesinde soruları yanıtlayan Elsiz, şöyle dedi:

 

“Önümde kemoterapi ve nakil süreci var. Bu süreç de zor ama moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor. Kızım, ailem dört gözle beni bekliyor. Bağış yapan herkese teşekkür ediyorum. Kimse benim kadar umutsuz olmasın. Yeter ki bağışçı sayısı artsın.”

04 Şub 2016 - 18:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber