Halit Ergenç'in oy pusulasında farklı damga krizi

Ünlü oyuncu Halit Ergenç oyunu kullanmak için oyuncu eşi Bergüzar Korel ile birlikte Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geldi. Kısa bir süre sıra bekleyen çift daha sonra oyunu kullandı

OY pusulasını aldıktan sonra kabine giren Ergenç kısa süre sonra geri çıkarak oy pusulasının değiştirilmesini istedi. Kısa süreli bir krize yol açan pusulasında farklı bir damgadan ötürü Ergenç’in oy pusulası değiştirildi. Oy pusulası değiştirilen Ergenç daha sonra tekrar kabine girerek oyunu kullandı.

Oyunu kullanan Halit Ergenç “Ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah hayırlı olur. Neyse halkın iradesi o çıkacaktır” dedi.

Basın mensuplarının oy pusulasını değiştirmesine ilişkin soru üzerine Ergenç “Oy pusulasında bir damga izi gibi bir şey vardı. Dolayısıyla değiştirmek istedim” diye konuştu.

Ergenç’in eşi Bergüzar Korel ise “Görevimizi yaptık, oyumuzu kullandık. Herkes oyunu kullansın” şeklinde konuştu. Öte yandan Oyuncu İlker Aksın da, Korel ve Ergenç çiftiyle aynı okulda oyunu kullandı.

01 Kas 2015 - 11:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber