Gürültü yapınca ayağından vurdu

20 yaşındaki A.B., apartman önünde arkadaşlarıyla gürültü yapıp çevredekileri rahatsız eden 28 yaşındaki M.Y.'yi ayağından vurdu. Yaralanan M.Y. tedavi altına alındı

OLAY Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde saat 04.00 sıralarında, İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Alkol alıp binanın önüne gelen M.Y. ve arkadaşları çevredekiler tarafından gürültü yaptıkları için uyarıldı. Daha sonra binadaki bir daireye giren grup, bir süre sonra yine kapının önüne çıkarak gürültü yapmaya devam edince binadakiler dışarıya çıktı. Başka bir dairede yaşayan A.B ile M.Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüşünce A.B. üzerindeki tabancayı çıkararak M.Y.'yi ayağından vurdu. Yaralanan M.Y. çambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. A.B. gözaltına alınırken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

24 Şub 2017 - 13:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber