Gündüz vakti sapık dehşeti

Diyarbakır’da yolda yürüyen bir kadını önce elle taciz eden, sonra da öpmeye kalkışan sapık, güvenlik kamerasına yakalandı

İĞRENÇ

olay, dün öğlen saatlerinde merkez Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Akyol Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasının yakaladığı görüntülere göre, yolda yürüyen iki kadının arkasından gelen bir sapık, kadınlardan birini önce elle taciz etti. 25-26 yaşlarında olduğu tahmin edilen sapık, daha sonra ise kadının üzerine çullanıp, öpmeye kalkıştı. Bu sırada kadının düşen çantasını yerden alarak, kendisine uzatan sapık, kısa bir süre bir şeyler söyledikten sonra, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ederek, köşedeki ara sokağa girdi.
Güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği olayda, mağdur kadın büyük bir şok yaşarken, çevredeki vatandaşların duyarsızlığı da dikkatlerden kaçmadı. Olaya şahit olan iki çocuk ise şaşkınlık yaşadı.

07 Kas 2015 - 13:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber