Genç hemşire meslektaşlarının elinde can verdi

İstanbul Halkalı’da tayini için gerekli son evrakı almak için çalıştığı hastaneye gitmekte olan genç hemşire, otomobiliyle geçirdiği kazada hayatını kaybetti

OLAY, Küçükçekmece Halkalı’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İzmir’e tayini çıkan Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nde görevli hemşire Yasemin Yazıcı (30), eksik olan bir evrakını almak için çalıştığı hastaneye doğru yola çıktı. Genç hemşire, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ne yaklaşık 100 metre kala direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan duvara çarpıp dereye uçtu. Kaza yapan otomobil, bir süre sonra olay yerinden geçen vatandaşlar tarafından fark edildi. Yasemin Yazıcı, olay yerine sevk edilen ambulansla çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Hastanenin acil servisine getirilen genç hemşireyi gören arkadaşları şok yaşadı. Yazıcı’nın mesai arkadaşları gözyaşları içinde arkadaşlarına müdahale etti. Yasemin Yazıcı arkadaşlarının müdahalesine rağmen kazadan bir gün sonra hayatını kaybetti.

Yazıcı için Sultan Süleyman Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene genç hemşirenin ailesi, İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Keramettin Kurt, Mali Hizmetler Başkanı Şemseddin Düğücü, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Murta Hanözü, meslektaşları ve arkadaşları katıldı. Yazıcı’nın ailesi ve mesai arkadaşları tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Yazıcı’nın cenazesi törenin ardından defnedilmek üzere İzmir’e gönderildi.

Öte yandan, Yasemin Yazıcı’nın mesai arkadaşlarının kazanın olduğu günün gecesi için veda yemeği organize ettiği ve özel bir slayt gösterisi hazırladıkları öğrenildi.

04 Eyl 2015 - 16:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber