Geçim teknesinde hayatını kaybetti

Kocaeli’de geçimini balıkçılıkla sağlayan bir kişi, balık avlamak için denize açıldıktan sonra teknesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

KOCAELİ'NİN

Karamürsel ilçesinde yaşayan bir kişi, balık tutmak amacıyla denize açıldığı sandalda hayatını kaybetti. Alınan bilgi ve iddialara göre, geçimini balıkçılık ile sağlayan Hüseyin Aktaş (48), akşam saatlerinde balık avlamak için denize açıldı. Yanına aynı mahallede yaşayan M.O.(16) isimli çocuğu da alan Aktaş, saat 00.00 sıralarında içerisinde bulunduğu sandalda bir anda yer yığıldı. Düştüğü sırada başını da çarpan Aktaş, yanındaki M.O.’nun tüm çabalarına rağmen bir daha kendine gelemedi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Balıkçı Hüseyin Aktaş’ın yere yığıldığını gören M.O., hemen telefonuna sarılarak polisi aradı. Deniz Polisi’ne ait tekne ile Körfez ilçesi açıklarında bulunan balıkçı Hüseyin Aktaş’a ait sandal karaya çekildi. Körfez ilçesinde bulunan Tütünçiftlik sahilinde karaya çıkarılan balıkçı Aktaş’a, sahilde hazır bulunan 112 Acil Sağlık ekibi tarafından ilk müdahale yapıldı. 112 Acil Sağlık ekibi daha sonra Aktaş’ı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Aktaş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Balıkçı Hüseyin Aktaş’ın teknede bulunduğu sırada kalp krizi geçirdiği ve bu sebeple yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

KALP DOKTORUNDAN RANDEVU ALMIŞTI

Denizin ortasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Hüseyin Aktaş’ın, muayene olmak için 21 Ocak tarihinde kalp doktorundan randevu aldığı ortaya çıktı. Sandalda Aktaş ile birlikte balık tutmaya çıkan M.O. isimli çocuk da Tütünçiftlik Polis Merkezi’nde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kıyıya çekilen sandalda polis ekipleri detaylı incelemede bulunurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

21 Oca 2016 - 10:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber