Galatasaray'ın eski futbolcusu öldürüldü!

Bir dönem Galatasaray'ın altyapısında forma giyen genç futbolcu Burhan Yıldız, dün gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti

BİR dönem Galatasaray'ın altyapısında görev alan, son olarak ise Silivrispor takımında forma giyen genç futbolcu Burhan Yıldız, dün Beylikdüzü metrobüs durağının yakınında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 
Olay saat 15.45 sıralarında meydana geldi. Metrobüs durağının yakınında bulunan kafede bir süre tartışan iki kişi daha sonra dışarı çıktı. Tartışan kişilerden Cengiz E., Burhan Yıldız’ı kafe önünde başından silahla vurarak ağır yaraladı. Yıldız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak dün gece acı haber geldi. Silivrispor ve İstanbulspor kulüpleri, "Burhan Yıldız, kalbimizdesin" mesajlarını paylaşarak genç fufbolcunun hayatını kaybettiğini duyurdu. 
Görgü tanıkları 5 el silah sesi duyduklarını söylerken, polisin  saldırganı yakalamak için yürüttüğü çalışmalar devam ediyor. 
Son olarak Silivrispor takımında forma giyen Burhan Yıldız, 2012 yılında Galatasaray'a transfer olarak 3 yıl Sarı Kırmızılı ekibin altyapısında görev almıştı. 21 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'dan Amedspor'a, oradan da Silivrispor'a transer olmuştu.
.

22 Eki 2016 - 10:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber