Fuhuşta yakalandı polis şoke oldu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, polisin bir apart otele düzenlediği fuhuş operasyonunda 2'si yabancı uyruklu olmak üzere 4'ü kadın 6 şüpheli gözaltına alındı.

MARMARİS İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Tepe Mahallesi Sevgi Yolu'ndaki 10 odalı bir apart otelde fuhuş yapıldığını öğrendi. Dün saat 23.30'da otele baskın düzenleyen polis, fuhuş yaptıkları iddiasıyla Kırgızistan uyruklu S.E. (22) ve M.K. (21) ile Türk olan M.D. (59) ve İ.H.Ö.'yü (33), fuhuşa aracılık ve yer temin etmekten suçlamasıyla ise apart otelin işletmecisi kadın Sema D. (48) ve çalışan Fatma T.'yi (54) gözaltına alındı.

İlçe Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından yabancı uyruklu iki kadın sınır dışı edilmek üzere Muğla Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Fuhuş yaptığı belirtilen Türk kadınlar evli M.D. ve İ.H.Ö. hakkında kabahatler kanununa göre 1000'er lira para cezası kesildi. Fuhuşa aracılık ve yer temin etmekten apart otel sahibi Sema D. ve çalışanı Fatma T.'nin adliyeye sevk edileceği; işletmenin ise 3 ay kapatılacağı öğrenildi. Marmaris Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği yetkilileri, "Vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar doğrultusunda fuhuşa aracılık ve yer temin eden otellere yönelik çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

11 Eki 2016 - 13:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber