Freni patlayan cip hurdaya döndü

Aydın’da kestane işinden dönen kişilerin içinde bulunduğu bir arazi aracı freni patlaması sonucu kaza yaptı

UÇURUMDAN yuvarlanmamak için yol kenarındaki ağaca çarparak duran ve sağlamlığı ile bilinen arazi cipi hurdaya dönerken araç içindekiler kazadan sonra yaşadığına inanamadı. Olay Köşk İlçesi’ne Sarıçam Dağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ilıdağ Mahallesi’nden Sarıçam yaylasına kestane toplamaya giden köylülerin kullandığı cipin dönüş sırasında yokuş aşağıya inerken aniden freni patladı. Oldukça uçurum olan bölgede sürücü aracı yol kenarındaki dut ağacına çarparak durdurdu. Kazada araç hurdaya dönerken araçta bulunan kişiler de hafif yaralandı. Kazayı bu şekilde atlattıklarını şükrettiklerini belirten araç sürücüsü Halil İbrahim Kaya “Yaptığımız büyük kazada sağ salim kurtulduk Allah’ıma şükürler olsun” dedi.  

31 Eki 2015 - 13:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber