Freni boşalan kamyon dehşet saçtı!

Bursa'da freni boşalan damperli kamyon kaldırım demirlerini kırıp bir apartmanın bahçesine düştü. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı

EDİNİLEN bilgiye göre kaza, Yıldırım ilçesi Namazgah Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.E. yönetimindeki 16 VY 088 plakalı hafriyat kamyonu, bir inşaatın önünde rampaya park etti. Bir anda freni boşalan hafriyat kamyonu hızla geriye doğru gitmeye başladı. Önce kaldırım demirlerini kıran kamyon daha sonra park halindeki bir aracın üzerine çıkarak durabildi. Bu sırada kamyonun ön tekerlekleri kaldırım demirlerine asılı kaldı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar olay yerine koştu. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kamyon sürücüsü kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza ile ilgili tahkikat başlattı.

19 Ağu 2017 - 16:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber