Fırıncının karısı aşığıyla birlikte eşini boğdu

Evinde ölü bulunan fırın işletmecisi Mehmet Akçal’ın bayıltıldıktan sonra boğularak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Akçalı’nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi 41 yaşındaki Arzu Damar Akçalı ve onunla aşk yaşadığı iddia edilen 33 yaşındaki Sefer Türkan tutuklandı

ÇANAKKALE’nin Çan ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri fırın işletmecisi 51 yaşındaki Mehmet Akçal’ı, geçen 26 Mayıs’ta saat 23.00 sıralarında evinde ölü buldu. Otopsi sonucu Mehmet Akçal’nın bayıltılıp, boğularak öldürüldüğü belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren polis, cinayet kurban gittiği belirlenen Mehmet Akçal’nın eşi 41 yaşındaki Arzu Damar Akçalı’nın bir süreden bu yana 33 yaşındaki besicilik yapan evli ve 3 çocuk babası Sefer Türkan ile aşk yaşadığı bilgisine ulaştı. Sefer Türkan’in, olay gecesi de Mehmet A.’nın öldürüldüğü eve geldiği tespit edildi. İlk eşinden iki çocuğu bulunan Arzu Damar Akçalı ve ilişkisi olduğu ileri sürülen Sefer Türkan, şüpheli olarak gözaltına alındı. Arzu Damar Akçalı ve Sefer Türkan, polisteki işlemlerinin ardından önceki akşam sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

29 May 2017 - 07:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber