Fetö’nün inlerine giriliyor

Darbe girişimi sonrasında ülke çapında FETÖ ve PYD’ye karşı başlatılan operasyonlar devam ediyor. Örgütün uzantıları olduğu tahmin edilen Edremit ilçesi ve kırsal mahallelerinde emniyet güçlerinin yargı birimleriyle ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar hız kazandı

POLİS ekipleri, gece yarısı Gazi Caddesi üzerinde paralel yapı mensuplarının kullandığı evde evrak imha edildiği bilgisini aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, yaptıkları baskında, Ö.F.A. (57) ve H.A. (51) isimli şahısları, ellerinde çantalarla dışarı çıkarken ele geçirdi. Şahısların evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda, FETÖ terör örgütü tarafından yazılmış olan kitaplar, örgüt ile bağlantılı vakfa ait dokümanlar ele geçirildi. 1’i kadın 2 şahıs, silahlı terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla Edremit Adliyesi’ne teslim edildi.
Terör örgütü ile bağlantısı olduğu iddiasıyla ilçe genelindeki eğitim kurumlarında görevli 45 eğitim görevlisi, 5’i rütbeli toplam 9 polis ile 1 üst rütbeli askerin açığa alındığı öğrenildi.

21 Tem 2016 - 18:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber