FETÖ’cü hakim kaçarken yakalandı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası HSYK tarafından açığa alınan ve daha sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan Hakim Necdet Vural Bodrum'da yakalandı

YUNAN adalarına kaçmak için Bodrum'a geldiği tespit edilen Hakim Necdet Vural, polis ekiplerince Yalıkavak Mahallesi'nde ele geçirildi.
Alanya Ağır Ceza Hakimi olarak görev yaptığı sürede geçmiş dönem belediye başkanına yönelik yolsuzluk soruşturmasını yürüten Hakim Necdet Vural, 2014 yılında Diyarbakır Hakimliği'ne tayin olmuştu. Kanlı darbe girişimi sonrası HSYK tarafından açığa alınan Hakim hakkında daha sonra yakalama kararı çıkarıldı.
Bir süredir FETÖ üyesi olduğu gerekçesi ile aranan kaçak hakim geçtiğimiz akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından Yalıkavak Mahallesi'nde yakalandı. Yasa dışı yollarla Yunan adalarına geçiş yapmak üzere Bodrum'a geldiği öğrenilen Vural gözaltı işlemlerinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

26 Eki 2016 - 16:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber