Feci patlama: 1 çocuk yaralandı

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde 11 yaşındaki A.Ş., yerde bulduğu cismin patlaması sonucu yaralandı. İlk tedavisi Silvan Devlet Hastanesi'nde yapılan A.Ş., daha sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

SİLVAN İlçesi Tekel Mahallesi'nde bugün saat 15.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte Oyun oynayan 11 yaşındaki  A.Ş., yerde bulduğu bir cismi kurcalamaya başladı. Taş ile vurduğu cismin patlaması sonucu el, yüz ve karın bölgesinden yaralanan A.Ş., çevredekiler  tarafından Silvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahaleden sonra A.Ş., DiyarbakırDicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Patlama sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, burada yaptığı incelemenin ardından soruşturma başlattı.

06 Ara 2016 - 17:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber