Estetikte son trendler

Estetikte son trendlerden olan ; Thigh Gap (Elmas Açıklığı) ve Back Dimples (Bel Gamzeleri) Nasıl elde edilir?

Estetikte son trendlerden olan ; Thigh Gap (Elmas Açıklığı) ve Back Dimples (Bel Gamzeleri) Nasıl elde edilir?

Estetik Cerrahide hergeçen gün imkansızı zorlamaktayız ve bunuda yaparken trendlerden uzak kalmamız mümkün olmuyor. Bugün bayan vücudunda çekiciliği ve seksiliği temsil eden kalçaların nasıl şekillendirilebileceği ve nelerin önem arz ettiği üzerine konuşacağız. Vaser 4D liposuction ile vücuda ve vücut şekillendirmeye olan bakış açısının değiştiğini artık birçoğumuz biliyor. Ultrasonik liposuction (

vaser liposuction ) ın deneyimli ellerde yarattığı vücutlar bir heykeltraşın şekillendirmesi ile benzer özellikler içermekte. Elmas açıklığı olarak anlatılan her iki iç bacağın birbirine sadece değer gibi yaptığı alanın üst kusmı ile her iki yuvarlak kalça arasında kalan alanın oluşturduğu boşluk ifade edilmektedir. Bel gamzeleri ise hepimizin bildiği ve birçok bayanın sahip olmayı arzuladığı doğal ama herkesde görünür olamayan bir anatomik oluşumdur.

Vaser liposuction

yöntemi ile bel ve kalça üzerlerinden ayrıca kalça alt iç yanları ve back içlerinden gerekli miktarda alınanacak yağ hücrelerini eğer gerekliyse yine kalçalara transferi ile bu estetik görünüme kavuşmak artık sadece 1-2 saatinizi almakta. Vaser liposuction işlemi hakkında daha fazla bilgi almak için Op. Dr. Hüseyin Kandulu sitesi olan http://huseyinkandulu.com/vaser-hi-definition-lipo-sculpture-ile-yeni-gorunumunuze-siz-de-cok-sasiracaksiniz/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

#

20 Ağu 2015 - 09:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber