Eski eşini 8 yerinden bıçakladı, velayet davası açtı

Eski eşini ayrıldıktan sonra 8 yerinden bıçaklayan Tolga Y. "Tolga Y. “Kızım ya ailemde kalsın ya devlette” diyerek mahkemeye başvurdu"

BALIKESİR Edremit’te bir oto kiralama şirketinde çalışan Tolga Y., 4 yıllık eşi Esra Gövem’den 1.5 yıl önce boşandı. Mahkeme, çiftin şu anda 3 yaşında olan kızları E.Y.’nin velayetini annesine verdi.
Tolga Y.’nin tehdit etmeye başladığı genç kadın için koruma kararı alındı. Tolga Y., geçen yıl 29 Mayıs’ta mahkemenin hafta sonlarında görebilmesine izin verdiği kızı E.Y.’yi almak için üvey kardeşi Serdar Ö. ile birlikte eski eşinin baba evine gitti.

ÇIĞLIKLARI KAMERADA
Esra Gövem kızını teslim etmek için kapıya çıktığı sırada, annesi Ferda Gövem de balkona çıkıp Tolga Y.’nin gelişini cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Apartman girişine kadar gelen Tolga Y., kızını alarak kardeşine verdi. Ardından da genç kadını 8 yerinden bıçakladı. Genç kadın hastanede hayatını kaybetti. Kızı ve kardeşiyle kaçan Tolga Y. ise iki gün sonra polise teslim oldu.
Tolga Y.’nin tutuklanmasının ardından, 3 yaşındaki E.Y. savcılık talimatıyla anneanne Ferda Gövem’e teslim edildi. Bunun üzerine Tolga Y. Aile Mahkemesi’ne velayet davası açtı. Gerekçe olarak da kızının o ailede kalmasını istemediğini ve anneannenin çocuğa bakamayacağını iddia etti. Bugün görülecek davada, mahkeme küçük E.Y.’nin anneannesinde mi, babaannesinde mi, yoksa devlette mi kalacağına karar verecek. Anneanne Ferda Gövem, “Torunumu annesiz, beni evlatsız bırakanın en ağır cezayı alması için de mücadele edeceğim” diye konuştu.

ESKİ EŞİ VE KIZINI ÖLDÜRDÜ
Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Gökhan Yıldız (29), eski eşi Esra Yalçın (28) ve 5 yaşındaki kızı Beren Yıldız’ı bıçaklayarak öldürdükten sonra yaşamına son vermeye çalıştı. Olay, Mustafa Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. Gökhan Yıldız, eski eşi Esra Yalçın’ın evine gitti. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından Gökhan Yıldız, önce eşi Esra Yalçın’ı bıçaklayarak öldürdü. Ardından olaya tanıklık eden öz kızı Beren Yıldız’ın hayatına son verdi. ardından intihara kalkışan Gökhan Yıldız ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

29 Mar 2017 - 09:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber