Eşini ve sevgilisini yatak odasında yakaladı

Manisa'da devlet memuru koca öğle yemeği için döndüğü evde iddiaya göre eşini sevgilisi ile yakaladı. Öfkeli koca eşi ve sevgilisini bıçakladı

YASAK aşk ve bıçaklama olayı Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde yaşandı. Bir devlet kurumunda çalışan 35 yaşındaki Mustafa K., öğle yemeği için evine geldi. Mustafa K., 27 yaşındaki eşi Ayşenur K.'nin hareketlerinden şüphelenmesi üzerine açtığı gardıropta iddiaya göre eşinin sevgilisi Halis A.'yı gördü. Yakalandığını anlayan sevgili, belinden çıkardığı bıçağı Mustafa K.'ye sapladı. Öfkeli koca, mutfağa koşarak kaptığı bıçakla önce eşinin sevgilisini göğsünden, sonra da eşini karın boşluğundan bıçakladı. Apartmandaki komşuları, kavga sesleri üzerine polis ve 112'yi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

"HAREKETLERİNDEN ŞÜPHELENDİM"
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken öfkeli kocanın ifadesinde "Eve girdiğimde eşimi yatak odasından telaşlı ve endişeli gördüm. Hareketlerinden şüphelendim sonra da kendisine 'Benden bir şey mi saklıyorsun?' diye sordum. O bana ‘Hayır senden neyi saklayayım ki' yanıtını verdi. Ben bir kez şüphelenmiştim, evin altını üstüne getirdim. Sevgilisini gardıropta yakalayınca kan beynime sıçradı" dediği öğrenildi.

# Manisa

21 Nis 2017 - 16:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Metin - Öldürseydin be yigidim sen hapse onlar yatağa girecek zina suc değilki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 16:44
02

Elif ülkü uludag - En güzeli güzelce ayrılmak bence..Neden elimi kana bulayayimki değermi. .medeni kanuna göre nasıl medenice evleniliyorsa.yine medenice ayrılmak en dogrusu..silahla. .bıçakla kimseye madalya verilmiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 16:44
01

Selim sönmez - Öldürmek mi saçma. En güzel çözüm eşyalarını toplayıp beladan uzak durmak karaktersizce ihanet edene bıçak yada silah çekerek kanı 5 kuruş etmez bir şahsiyeti kurtarmak demektir. DEĞMEZ . O zaten kendi gibi bir karaktersizden bulur belasını.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 16:44

Çorum Haber