Erdoğan'ın talimatıyla işe başlatıldı

Yozgat'ta geçen yıl yaralı köpeği devlet hastanesinde  tedavi ettirmek isterken çekilen görüntüleriyle hatırlanan Ömer Faruk Yıldırım'ın  annesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Halk Sağlığı  Müdürlüğünde işe başlatıldı

VALİ Abdulkadir Yazıcı, anne Zahide Yıldırım'ı makamında kabul etti.
 
 Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar  Günü'nde Yıldırım'ın iş sahibi olduğunu söyledi.
 
 Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ömer Faruk Yıldırım'ın  (9) geçen yıl bir köpeği tedavi ettirmek için Yozgat Devlet Hastanesine  götürmesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkatini çektiğini anımsatan Yazıcı,  ''Erdoğan aileyi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna davet edip, özel  olarak kutlamıştı. Resepsiyonda Cumhurbaşkanımızdan bir köpek talep eden Ömer  Faruk'un isteği de yerine getirilmişti" diye konuştu.
 
"Şimdi de yine Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın talimatlarıyla Zahide  hanımı, Halk Sağlığı Müdürlüğünde işe yerleştirdik" diyen Yazıcı, yeni işinin  Yıldırım ve ailesine hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Zahide Yıldırım da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini mutlu ettiğini  belirtti. Yıldırım, başta Erdoğan olmak üzere Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali  Yazıcı'ya teşekkürlerini sundu.

08 Mar 2016 - 15:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber