Erdoğan'ın iftarında sürpriz isim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftarına Rus Büyükelçisi Andrey Karlov da katıldı

24 Kasım 2015 tarihinde Suriye sınırında düşürülen Rus savaş uçağının ardından gerilen Türkiye-Rusya ilişkileri için önceki gün önemli bir adım atılmış,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Rusya Başbakanı Medvedev’e, Rusya Milli Günü nedeniyle bir kutlama mektubu göndermişti.
Bu adım, ‘Türkiye-Rusya arasındaki ilişkiler normelleşiyor’ şeklinde yorumlanmıştı. İki ülke arasındaki ilişkiler için dün tarihi bir gelişme daha yaşandı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün  Türkiye’de görev yapan Büyükelçiler’e ve DEİK bünyesindeki işadamlarına iftar verdi. İftar yemeğine Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov da katıldı.

16 Haz 2016 - 12:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber