Elektrik direğine çıkıp boğazına bıçak dayadı

Bursa’da kamyonuna haciz gelen bir adam elektrik direğine çıkarak boğazına bıçak dayadı. Yaklaşık 1 saat direkte kalan ve ölüme meydan okuyan Öztürk Kuzgun, herkesin yüreğini ağzına getirdi. Polis, 112, itfaiye ve UEDAŞ ekipleri çılgın adam için seferber olurken, eylemini bir saat sürdüren Kuzgun, üşüdüğünü söyleyince ekiplerin yardımıyla aşağıya indi

OLAY

, merkez Yıldırım ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Kahveci Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Daha öncede borcunu ödemediğinden işten çıkartılan ve Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın (BESOB) çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Öztürk Kuzgun, bu kez de haciz gelen kamyonu için elektrik direğine çıkarak boğazına bıçak dayadı. Kuzgun’un aşağıya atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri hava yastığı açtı. Ayrıca, Kuzgun’un çıktığı direğin elektriği UEDAŞ ekipleri tarafından kesildi. Olay yerine, itfaiye ve ambulans ekiplerinin yanı sıra UMKE ekipleri de sevk edildi.

“KAMYONUM BURAYA GELMEZSE KENDİMİ KESECEĞİM”

Daha önceden kamyon şoförü olduğu öğrenilen Kuzgun'un elektrik direğinde yürümesi ve tehlikeli hareketlerde bulunması korkulu anlar yaşattı. Polis ekipleriyle diyaloğa giren Kuzgun, cebinden çıkardığı bıçağı boğazına dayayıp,” Yaklaşmayın, kendimi keserim. Benim devlete değil, devletin bana borcu var. Kamyonuma haciz geldi. Devlet benim kamyonumu bağladı. Kamyonum buraya gelmezse kendimi keseceğim ”dedi.

ÜŞÜDÜĞÜ İÇİN POLİS EKİPLERİNE BENİ İNDİRİN DEDİ

Yaklaşık 1 saat boyunca direkte durarak ekiplere direnen Kuzgun, bir süre sonra üşüdüğünü söyleyerek, “Ayaklarım uyuştu, üşüdüm. Beni aşağıya indirin” dedi. Kuzgun, kendisini ikna etmeye çalışan polis ekiplerinin yardımıyla direkten indirilerek sağlık ekipleri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kuzgun'un esnaf kooperatifinden kredi çektiği, borcunu ödeyemeyince kamyonuna haciz geldiği öne sürüldü.

11 Ara 2015 - 12:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber