Ebru'nun yanında almışlar!

Reza Zarrab'ın ABD'de tutuklanmasından sonra merak edilen bir konu da Ebru Gündeş'in nerede olduğuydu... Çiftin avukatlarından açıklama geldi

TÜRKİYE'DE 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarında tutuklanan, ancak daha sonra serbest bırakılan Reza Zarrab, ABD’nin Miami kentinde ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından tutuklandı. Savcılık Zarrab için 75 yıl hapis istedi.
En çok merak edilen konulardan biri de Ebru Gündeş’in eşinin yanında olup olmadığıydı. Gündeş’in avukatı konuya açıklık getirdi. Hürriyet’in ulaştığı Ebru Gündeş’in avukatı Şeyda yıldırım, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Gözaltına alma uçaktan indiği sırada yapıldı. Ebru Gündeş de eşinin yanındaydı. Şuanda kendisi hala Miami’de.”Öte yandan ünlü sanatçının Instagram hesabından son olarak dün Aşık Veysel için “Büyük Usta’yı saygı ve rahmetle anıyoruz…” mesajı paylaşıldı. Bu mesajların sosyal medya ekibi tarafından paylaşıldığı öğrenildi.

22 Mar 2016 - 10:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber