Dostlukla başlayan maç kavgayla bitti

Hatay'ın Erzin ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen liselerarası voleybol turnuvası finalinde olaylar çıktı

AKENERJİŞehit Uğur Ekiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yeşilkent Anadolu Lisesi arasında oynanan Kaymakamlık Voleybol Kupası karşılaşması öncesi her iki takımın yöneticileri ve oyuncuları dostluk içerisinde bir lokantada yemek yedi. Daha sonra takımlar Erzin Spor Salonunda sahaya çıktı. 
Takımını desteklemeye gelen taraftarlar karşılaşma boyunca birbirleri aleyhinde tezahürat yaptı. Karşılaşma içerisinde ara ara gerginlik yaşansa da maç içerisinde herhangi bir olay yaşanmadı. Ancak karşılaşmanın son düdüğü ile karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Yeşilklent Anadolu Lisesi Antrenörü Beyazıt Danacı rakip taraftarların üzerine yürüdü. Yaklaşık 250 taraftarın arasında kalan Danacı'ya bazı taraftarlar yumruk attı. Polisin ve bazı yöneticilerin araya girmesiyle olay yatıştırıldı.
Her iki takımın antrenörünün birbirlerini tebrik etmelerinin ardından, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İdris Kamalak sporculara madalya ve kupalarını verdi.
Kupa töreni sonrası her iki takım oyuncuları ve hocaları hatıra fotoğrafı çektirdi.

18 May 2016 - 10:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber