Dinamit alarmı

Kartal’da çöpe atılan dinamit lokumu şeklinde üzerinde kablolar olan oyuncak, polisi alarma geçirdi. Oyuncağın vatandaşlar tarafından çöpe atıldığı anlaşıldı

KARTALOrhantepe Mahallesi Bahar Sokak’ta bir çöpün içerisinde görülen dinamit şeklindeki cisim vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi. Polis kısa sürede olay yerine gelerek, çevre güvenliği aldı. Olay yerine bomba uzmanları beklenirken, apartmanın balkonunda duran bir kadın, “O oyuncak. Komşum çöpe attı” dedi. Buna rağmen tedbiri elden bırakmayan polis, bir süre daha beklemede kaldı. Balkondaki kadın ve diğer komşularının polisin yanına gelerek cismin oyuncak olduğunu söylemesi üzerine çöpteki oyuncak alınarak ekipler tarafından götürüldü.
 

02 Mar 2016 - 17:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber