Davutoğlu, bayramı telsizle kutladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Başbakanlık Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde görev yapan polislerin bayramını kutladı. Çevik Kuvvet otobüsüne binen Davutoğlu, yaptığı telsiz anonsuyla da polislerin bayramını tebrik etti

HALİÇ Kongre Merkezi'ndeki programın ardından çalışma ofisine giden Başbakan, konvoyunu polis noktasında durdurdu. Burada İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Caner Coşar tarafından karşılanan Davutoğlu, polislerle tek tek tokalaştı. Daha sonra Çevik Kuvvet otobüsüne binen Davutoğlu, emniyet mensuplarıyla önce sohbet etti ardından kendisine ikram edilen çay ve baklavadan yedi. Daha sonra eline polis telsizi alan Başbakan Davutoğlu, telsiz anonsuyla tüm polis teşkilatının bayramlarını tebrik etti.
20.10 Merkez diyerek anonsu yapan Davutoğlu, “Emniyet teşkilatımızın değerli mensupları. Polis gününüzü kutluyorum. Allah sizleri muhafaza eylesin. Büyük bir fedakarlıkla milletimizin huzuru, onuru için vazife yürütüyorsunuz. Allah sizleri muhafaza eylesin. En doğru zamanda, en doğru zamanlarda, en doğru kararları alarak milletimizin huzurunu korumayı Allah sizlere nasip eylesin. Ailelerinize, eşlerinize ve çocuklarınıza özellikle selamlarımızı iletin. Polis gününüz kutlu olsun” anonsuyla polisleri tebrik etti. Bu anons üzerine telsizden yanıt veren emniyet mensupları da tek tek çevrim yaparak "Sayın Başbakanımız sağolsunlar" diyerek anonsu yanıtladı.
Davutoğlu, daha sonra buradan ayrıldı.

10 Nis 2016 - 21:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber