Çöplük patladı

Bodrum’un vahşi çöp depolama alanında öğle saatlerinde çıkan yangın sonucunda patlamalar meydana geldi. Çok sayıda işçinin evi alevlere teslim olurken, itfaiye erleri ise dumandan zehirlendi

EDİNİLEN bilgiye göre, öğle saatlerinde henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı Bodrum vahşi çöp depolama alanında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın tüm çöplüğü kapladı. Çöplük alanında ayrıştırma işleminde çalışan işçilerin barakaları ise yanarak kül oldu. Alevlerin işçilerin kaldığı barakalara da sıçradı. Yaklaşık 50 ailenin kaldığı barakalar küle döndü. Ayrıştırılan çöplere de sıçrayan yangın sonrasında patlamalar meydana geldi. Çöplük alanında başlayan yangın, Torba Mahallesi'ndeki ormanlık alana da sıçradı. Yangına çok sayıda itfaiye, arozöz, özel firmaların itfaiye araçları, iş makineleri katıldı. 100 orman işçisi, 75 itfaiye eri ve çok sayıda vatandaş yangını söndürmek için seferber oldu. Havadan ise 2 helikopter ve 2 uçak, söndürme çalışmalarına katıldı. Ormanlık alana sıçrayan yangın yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınırken, çöplük yangını ise devam ediyor. Yangından 2 itfaiye eri ve 3 vatandaş dumandan zehirlendi. 1 itfaiye eri ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

31 Tem 2016 - 19:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber