Çifte cinayet zanlısı 11 ay sonra yakalandı

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, karşılıklı yaralama ve kurşunlama olaylarından sonra barış toplantısında çıkan kavgada 2 kişiyi öldüren 41 yaşındaki M.A., 11 ay süren kaçışı sonrasında yakalandı. Cinayet anının da güvenlik kameralarınca kaydedildiği ortaya çıktı

GEÇEN  12 Ocak'ta 1636 Sokak 9 numaradaki Bayraklı Taraftarlar Derneği Lokali'nde meydana gelen olayda, taksici M.A. ve arkadaşları, bir süredir aralarında karşılıklı yaralama ve kurşunlama olayları yaşanan kişilerle bir araya geldi. Barışmak için toplanan iki grup arasında yeniden tartışma çıktı.
Tartışma anında tabancayla ateş eden M.A., minibüs işleten Ömer Üğdür (38) ve aynı yaştaki Hayrettin Pekçelik'i öldürdü, R.G.'yi (27) yaraladı. Olaydan sonra kaçan M.A.'nın yakalanması için 11 ay süren takip yapan İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, saklandığı adresi tespit etti. Kemalpaşa İlçesi'ndeki adrese yapılan baskında M.A., yakalandı. Bu arada cinayet anlarının da güvenlik kameralarınca kaydedildiği de ortaya çıktı.

19 Kas 2016 - 17:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber