CHP'nin etkiliğinde bıçaklı saldırı!

CHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği birlik ve dayanışma yemeğinde, alkollü olduğu iddia edilen bir partili, fotoğraf çeken gazeteciye bıçaklı saldırı girişiminde bulundu

GAZETECİ Eray Gökçe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Mustafa Balbay gibi önemli isimlerin de katıldığı programın sonunda karakola giderek şikayetçi oldu.
Olay, gece 00.30 sıralarında CHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliğini yaptığı ve Nazilli'ye Dallıca Mahallesi'ndeki bir mekanda gerçekleşen birlik ve dayanışma yemeğinde meydana geldi. Etkinliğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP Aydın milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Metin Lüftü Baydar, Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP'li belediye başkanlar ve parti üyeleri katıldı.
Yaklaşık bin kişinin katıldığı etkinliği takip eden gazeteci Eray Gökçe'nin yanına gelen ve alkollü olduğu iddia edilen B.D. isimli partili, "Sen kimsin? Gazeteciysen buradan uzak dur" diyerek, fotoğraf çekmekte olan Gökçe'yi eliyle itekledi. Daha sonra cebinden çıkardığı bıçağı savuran B.D., gazeteciye bıçaklı saldırı girişiminde bulundu. Çevresindekilerin müdahalesi sırasında saldırıdan yara almadan kurtulan Gökçe, İlçe Jandarma Karakolu'na giderek şikayetçi oldu.
İfade verdikten sonra meslektaşlarına açıklamada bulunan Eray Gökçe, "Etkinlikte işimi yaptığım sırada yanıma gelen E.D., önce bir şeyler söyledi ve ardından beni eliyle ittirdi. Yanındaki tanımadığım bir şahıs da beni tartaklamaya çalıştı. 'Ben gazeteciyim ve davetliyim' dememe rağmen, B.D. elindeki çakıyla üzerime yürüdü. Beni yaralamaya çalıştı. Ben kendimi savundum ve kaçtım. Daha sonra orada bulunan davetliler araya girdi ve olayı sakinleştirdi. Sadece işimi yaparken hayati tehlike atlattım" dedi.

04 Haz 2016 - 10:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber