CHP'li Meclis üyesi kazada öldü

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyesi 57 yaşındaki Yaşar Mümtaz Geylani trafik kurbanı oldu. Geylani, yolun karşısına geçmek isterken belediye otobüsünün altında kalarak can verdi

İZMİR'İN Seferihisar İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isteyen Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyesi 57 yaşındaki Yaşar Mümtaz Geylani'ye belediye otobüsü çarptı. Ağır yaralanan Geylani hayatını kaybetti.

İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Geylani'nin yakın arkadaşı olduğunu, ölümüyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Kaza, Seferihisar İlçesi otoyol Urla Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Karabağlar Belediyesi'nde üç dönemdir meclis üyeliği yapan CHP'li Yaşar Mümtaz Geylani, dün (pazar) akşam saatlerinde yolun karşısına geçmek isterken, belediye otobüsü çarptı. Ağır yaralanan Geylani hayatını kaybetti.

Ege Bölgesi Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başkanlığı da yapan Geylani'nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ile Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, morg önüne gelip Geylani'nin yakınlarına başsağlığı diledi. Geylani ile yakın arkadaş olduklarını belirten Tanrukulu, "Benim yakın arkadaşımdı, 30 yıldan fazla dostluğumuz vardı. Talihsiz bir olay maalesef, hem bizler için hem yakınları için hem de partimiz için talihsiz bir olay. Gerçekten bilge bir insandı, herkesin yardımına koşan dostluk gösteren bir arkadaşımızdı. Karabağlar Belediye Meclis üyesiydi, kendisi aslında eğitimciydi, ancak eğitimcilik yapmıyordu. Çevresinde sevilen saygı duyulan biriydi" dedi.

Geylani'nin, Karabağlar Belediyesi önünde yarın (salı) saat 10.00'da düzenlenecek törenin ardından, Balçova Merkez Camii'nde öğlende kılınacak cenaze namazı sonrasında Balçova Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

22 Şub 2016 - 16:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber