Cesedi dağlık arazide bulundu

Çiçekdağı ilçesindeki evinden dün avlanmak üzere ayrılan kişinin sırtından vurulduğu belirlendi

KIRŞEHİR'İN Çiçekdağı ilçesinde dün avlanmak üzere  evinden ayrılan kişinin dağlık arazide   cesedi bulundu.  
Alınan bilgiye göre, dün sabah saatlerinde avlanmak için ilçeye bağlı  Alan köyünün dağlık arazisine giden İrfan Öztürk'ün (58) eve dönmemesi üzerine  jandarmaya haber verildi. 
Çiçekdağı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, köy sakinleri ile dağlık  arazide arama başlattı. Jandarma ekipleri, bir süre sonra köy yakınlarındaki  dağlık arazide Öztürk'ün cansız bedenini buldu. Öztürk'ün tüfek saçmalarıyla  sırtından vurulduğu belirlendi. 
Öztürk'ün cesedi önce Yerköy Devlet Hastanesi morguna, buradan da  otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
 İrfan Öztürk'ün ölümünün cinayet ya da kaza kurşunundan  kaynaklandığının belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

11 May 2016 - 14:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber