Cenaze dönüşü taradılar! 6 aylık bebek öldü

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, cezaevi ziyaretinden dönenlerin bulunduğu otomobile kimliği belirsiz kişilerce tabanca, av tüfeği ve uzun namlulu tüfekle ateş açıldı.Saldırıda otomobilde bulunan 6 aylık Seyhan Tüysüz isimli bebek öldü, 1'i yoldan geçen 3 kişi de yaralandı

OLAY öğle saatlerinde Siverek ilçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Gözelek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Nevin Tüysüz 6 aylık bebeği Seyhan ile eniştesi Mevlüt Gözcü ve yeğeni Yağmur Gözcü birlikte cinayet suçundan cezaevinde olan kardeşini ziyarete gitti. Ziyaretin ardından Siverek'e dönen Mevlüt Gözcü yönetimindeki 34 HB 3061 plakalı Otomobil, cezaevi yakınlarında kimliği belirsiz kişilerce çapraz ateşe alındı. Tabanca, av tüfeği ve kalaşnikof tüfekle açılan ateş sonucu sürücü Mevlüt Gözcü kızı Yağmur Gözcü, baldızı Nevin Tüysüz ile yoldan geçen Ahmet Seyhan Bozdağ yaralandı. Saldırıda yaralanan Nevin Tüysüz'ün kucağında bulunan Seyhan bebek yaşamını yitirdi.
Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edilirken, jandarma ve polis ekipleri silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimliklerinin saptanması ve yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde yaşamını yitiren Seyhan bebeğin cesedi ise incelemelerin ardından otopsi için morga gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

09 Tem 2016 - 13:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber