'Çek çek kafir Müslüman görsün'

Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu sabah düzenlediği operasyonda IŞİD üyesi olduğu öne sürülen 20 şüpheli gözaltına alındı

ARALARINDA örgütün şehir yapılanmasında üst düzey sorumlularında bulunduğu şüpheliler, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
IŞİD terör örgütüne bağlı hücrelerin sansasyonel eylemler yapma hazırlığında olduğunu belirlenmesi üzerine harekete geçen Terörle Mücadele Şube (TEM) Müdürlüğü ekipleri, bu sabah önceden belirlenen 22 ayrı adrese baskın düzenledi.
Kaçakçılık, Narkotik ve Asayiş Suçları ile mücadele şubeleri ve Çevik Kuvvet'in de destek verdiği operasyonda, ekipler 19 Mayıs, Dağlıoğlu, İsmetpaşa, Denizli ve Küçükdikili bölgesindeki adreslere eş zamanlı olarak girdi.Havadan polis helikopterinin de katıldığı operasyonda, evlere giren ekipler, IŞİD örgütü üyesi 20 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda, örgütsel dökümanların yer aldığı flash bellek taşıyıcılar, bilgisayar ve malzemeler ele geçirildi.
Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen şüphelilerden biri, "Çek, çek de kafir Müslüman görsün" diye bağırdı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

04 Ağu 2016 - 11:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber