Çaya giren çocuk kayboldu

Siirt'te serinlemek için Kezer Çayı'na giren bir çocuk kayboldu. Çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı

OLAY, öğle saatlerinde şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Kezer Çayı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 12 yaşındaki Metin B., bir grup arkadaşıyla serinlemek için girdiği çayda akıntıya kapıldı. Bir müddet sonra Metin B.'den haber alamayan arkadaşları, ailesine haber verdi. Olayın İl Jandarma Komutanlığına intikal ettirilmesiyle bölgeye çok sayıda UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi. Ancak yapılan tüm uğraşlar sonuç vermeyince Bitlis'ten dalgıç ekipleri çağrıldı. Çocuğun bulunması için çalışmalar sürüyor.

28 Haz 2017 - 16:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber