Çatışma çıktı: 4 asker yaralı

Diyarbakır’ın Sur ilçesinin 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar devam ediyor. Fatihpaşa Mahallesindeki hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması sırasında PKK’lı teröristlerlme girdikleri çatışmalarda 4 asker yaralandı

MERKEZ Sur İlçesi’nin 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte hendek ve barikatların temizlenmesi, PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla yürütülen operasyonlar devam ediyor. Özel kuvvetler, jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda, bu sabah çatışmalar yeniden şiddetlendi. Fatihpaşa mahallesinin Yenikapı sokağında tuzaklanmış bombaların imhasını yapan güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı. Askerler, Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgede çatışmalar sürerken, patlama ve silah sesleri kentin birçok noktasından duyuluyor.

 

06 Şub 2016 - 12:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber