Canlı bomba şüphelisi şehrin göbeğinde yakalandı!

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı operasyonla şehrin göbeğinde canlı bomba olabileceği değerlendirilen PKK'nın dağ kadrosundan bir kişi yakalandı

EDİNİLEN bilgilere göre, canlı bomba olabileceği değerlendirilen silahlı şahısların araçla il merkezine hareket ettiği ihbarı üzerine Van Emniyet Müdürlüğüekipleri teyakkuza geçti. Yapılan takip sonucu PKK’nın dağ kadrosundan gelen bir şahıs, Van Valiliği’nin de üzerinde bulunduğu Beşyol Meydanı’nda başarılı bir operasyonla gözaltına alındı. Canlı bomba olabileceği değerlendirilen ve üzerinde el bombası ile silah ele geçirilen PKK üyesi, polis ekiplerince sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

21 May 2016 - 12:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber