Caner Erkin o görüntülerini servis edenleri affetmedi

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, şekeri düştüğü için bayıldığı anların görüntülerini medyaya servis eden restoranın iki yetkilisi hakkında dava açtı

CANER Erkin, 16 Aralık 2014 tarihinde Ortaköy'de bir mekanda yemek yerken bayılmıştı. Yapılan incelemelerde kan şekeri düştüğü için bayıldığı saptanan sarı-lacivertli oyuncu, o anlara ait görüntüleri yayınlayanları affetmedi.

Milli futbolcu, söz konusu görüntüleri medyaya servis edenlerin cezalandırılmasını talep etti. Savcılık, iki restoran yetkilisi K.Y. ve M.Y. hakkında dava açılmasına karar verdi.

İki yetkili, 5'er yıl hapis istemiyle yargılanacak.

19 Ara 2015 - 22:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber