Çalıntı motosikletle uyuşturucu satan 2 kişi tutuklandı

Şanlıurfa'da, çalıntı motosikletle sokakta uyuşturucu satan 2 şüpheli, polisin kovalamacası sonucu yakalandı

ÜZERLERİNDE 200 gram esrar ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilen şüpheliler, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Kent merkezinde uygulama yapan polis ekipleri, Eyyübiye Mahallesi’nde şüphelendikleri ve ‘dur’ ihtarı üzerine kaçan motosikletli iki kişiyi kovalamacanın ardından yakaladı. Yapılan incelemede çalıntı olduğu belirlenen motosikletteki Ahmet A. ve Harun B.'nin üzerindeki aramada 200 gram esrar ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Polisin gözaltına aldığı 2 şüpheli, sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

23 Eyl 2016 - 14:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber