Çaldıkları araçla kaza yaptılar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir ikametin önünden çaldıkları otomobil ile kaza yapan şüpheli ya da şüpheliler, aracı Bağlık Mahallesi’nde dere kenarında bırakarak kayıplara karıştı

OLAY saat 16.00 sıralarında Çerkezköy’e bağlı Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen şüpheli ya da şüpheliler Fatih Mahallesi’nde bir ikametin önünden çaldıkları 59 UR 118 plakalı araçla kaza yaptı. Kaza sonrası paniğe kapılan şüpheli ya da şüpheliler çaldıkları otomobili Bağlık Mahallesi’nde Pınarça Deresi yanında yol ortasına aracı bırakıp kaçtı. Çalıntı aracın çarptığı 59 TH 565 plakalı otomobilin sahibi durumu hemen polise ve sigorta şirketine bildirdi.
ANAHTARI ARACIN ÜSTÜNDE UNUTTUM
Olayın şokunu üzerinden atmaya çalışan çalıntı aracın sahibi Fatih Güneş, “Ben acele ile işe giderken anahtarı aracın üzerinde unuttum. Aracı çalanlar kaza yapmışlar. Beni önce sigorta şirketi daha sonra da diğer aracın sahibi aradı. Aracımın kazaya karıştığını söylediler. Polisle irtibata geçtim ve aracımın Bağlık Mahallesi’nde dere kenarında olduğunu öğrendim. Tek isteğim sorumluların bir an önce yakalanması ve cezalandırılmasıdır” dedi.
Olay yeri inceleme ekipleri çalınan aracın içinde ve üzerinde parmak izi aradı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

16 Mar 2016 - 18:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber