Bu kadarına da pes! Görenler, "Çocuklara bu yapılır mı?" dedi

Şanlıurfa'da bir babanın iki çocuğunu, motosikletinin heybesinde taşıması görenleri hayrete düşürdü

ŞANLIURFA'NIN Suruç ilçesine bağlı Aligör Mahallesinde motosikletin heybesinde yolculuk eden çocuklar görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Edinilen bilgiye göre,  Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Aligör mahallesinde trafikte ilerleyen sürücüler, ilginç bir görüntü ile karşılaştı. İlk bakışta motosikletin normal bir şekilde trafikte ilerlediğini zanneden sürücüler, heybelere dikkatlice baktıklarında içindekilerin kıpırdadığını fark etti. Gördükleri karşısında şaşkına dönen sürücülerden biri cep telefonunu çıkararak fotoğraf çekti.
İKİ ÇOCUĞUNU HEYBEDE TAŞIDI

Fotoğrafta Suruç'un Aligör Mahallesi sokaklarında ilerleyen bir motosikletin arkasındaki heybede iki çocuğun olduğu görülüyor. Heybenin her iki tarafında yolculuk eden çocuklar, başlarını dışarı çıkarıp çevreyi izlerken kimliği belirlenemeyen motosiklet sürücüsü ise yoluna devam ediyor.

#

20 Ağu 2017 - 12:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber